O nama

Ukratko

Firma Vektor-Integra d.o.o. osnovana je 2008. godine kao samostalno trgovačko društvo na osnovu višegodišnjeg iskustva i znanja u struci od strane Šefike Sivac. Prioritetni cilj, misija i vizija je bila stvaranje ugleda i visoke pozicije među vodećim firmama u ovom spektru djelovanja, te konstantni razvoj i širenje.

Društvo se na svom početku bavilo importom i eksportom građevinskih materijala, alata i opreme.  Vremenom smo razvili našu viziju i proširili svoje djelovanje na sva područja građevinarstva, kao što su visokogradnja, niskogradnja, hidrogradnja, mostogradnja, izgradnja stambenih i poslovnih objekata, izgradnja autoputeva, tunela, vodovodnih sistema te izgradnja specijaliziranih industrijskih objekata. Osim toga naše djelovanje odnosi se i na izradu i pripremu projektne i tehničke dokumentacije, formiranje ponuda za građevinske radove te na konsalting i nadzor u izođenju projekata.

Širenjem našeg djelovanja na sve aspekte građevinskih radova , postali smo jedna od vodećih građevinskih firmi na području Sarajeva, ali i čitave Bosne i Hercegovine. Naša kompanija je zatvorila krug ključnih elemenata neophodnih za uspješno poslovanje u građevinarstvu na lokalnom i reginalnom tržištu čineći konkurentnom regionalnom kompanijom.

Sa timomom iskusnih inžinjera i najmodernijom opremom, prateći savremena i svjetska dostignuća u nauci i tehnologiji, te uvođenjem noviteta i praćenjem trendova, fima Vektor-Integra je u stanju da realizuje složene i zahtjevne projekte te da odgovori na sve zahtjeve kupaca, naručitelja i investitora. Konstanstno radimo na održavanju naše visoke pozicije na bosanskohercegovačkom tržištu i ulažemo u znanje naših zaposlenika.

Firma Vektor-Integra danas zapošljava preko 100 radnika, počevši od visoko obrazovanog inženjerskog, ekonomskog i građevinskog kadra do građevinskih radnika različitih profila (tesari, zidari, armirači, bravari itd.)

Čime se bavimo?

TUNELI

Tunelogradnja

VISOKOGRADNJA

Visokogradnja

MOSTOGRADNJA

Mostogradnja

.

AUTOPUTEVI

Izgradnja autoputeva

hidroizolacija

Hidroizolacija

businessmen-collaboration-cooperation-886465

Konsalting

Izgradnja stambenih i poslovnih objekata

TRGOVINANAJAM

Najam građevinske opreme

7R2A4250

Trgovina građevinskog materijala

Naši partneri